Rakennuttaja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

29.06.2022 15:00

Työn luonne

1.8.2022

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin talonrakennuspalvelut hakee rakennuttajaa vakinaiseen virkaan.

Rakennuttaja toimii talonrakennuspalveluiden rakennuttajatiimissä vastaten kaupungin talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta ja valvonnasta. Työ vaatii omatoimista otetta projektien johtamisessa hankkeen alusta loppuun saakka. Rakennuttajana mm. ohjaat hankkeiden suunnittelua, kilpailutat urakat sekä vastaat työmaiden valvonnasta ja hankkeiden taloudesta.

Rakennuttajan työ edellyttää kokemusta rakennusalalta. Työssä onnistuminen vaatii työkokemuksen ja osaamisen lisäksi paineensietokykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, atk-taitoja sekä hyvää kirjallista esitystaitoa.

Hankintalain osaaminen sekä rakennusalan sopimustekniikan hallinta katsotaan eduksi. Mikäli nämä eivät vielä ole vahvinta osaamisalaasi, niin olemme valmiita kouluttamaan sinua näihinkin osa-alueisiin.

Tarjoamme sinulle osaavan asiantuntijaorganisaation tuen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi rakennusalan ammattilaisena. Rakennuttajana toimit yhteistyössä Mikkelin kaupungin muiden yksiköiden kanssa ja saat tukea eri alojen asiantuntijoilta onnistuneen lopputuloksen mahdollistamiseksi.

Viran kelpoisuusehtona on vähintään rakennusmestarin- tai rakennustekniikan (AMK)-tutkinto tai sitä aiempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu rakennusteknikon tutkinto. Edellytämme valitulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työaika on toimistotyöaika 36,25 h/vko.

Toimeen otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävään valitulla on 6 kk koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta