Koulunkäyntiavustajien sijaisrekisteri

Mikkelin kaupunki, Sivistystoimi, Koulutus
Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.07.2020 00:00

Työn luonne

Kokoaikatyö, Osa-aikatyö

Työn kuvaus

Mikkelin kaupunki hakee sijaisia perusopetuksen koulunkäyntiavustajien sijaisrekisteriin sijaisuuksia varten. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä useisiin kuukausiin. Sijaisia tarvitaan mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä henkilökohtaisiksi avustajiksi

Sijaiselta edellytetään koulunkäyntiavustajan ammattitutkintoa, tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa tai soveltuvaa aiempaa kouluasteista tutkintoa. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava.

Hakemukseen tulee liittää pdf-muodossa tehtävän kannalta keskeiset tutkintotodistukset. Mikäli tutkinto on suoritettu ulkomailla, on hakemukseen liitettävä tutkintotodistuksesta virallinen suomenkielinen käännös. Lasten ja alle 18 vuotta täyttäneiden nuorten parissa työskentelevien on näytettävä esimiehelle ennen työsuhteen aloittamista rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen.

Sovi hakemuksen jätettyäsi haastatteluajasta toimistosihteeri Seija Tikkasen p. 040 129 4900 tai toimistosihteeri Pirjo Kotron p. 040 129 4901 kanssa puhelimitse. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta