Tilahuoltajan 4 tehtävää

Mikkelin kaupunki
Mikkeli

Hakuaika päättyy

03.06.2019 12:00

Työn luonne

Vakinainen

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee neljää (4) tilahuoltajaa vakituiseen tehtävään. Tehtävien alkusijoituspaikka on Viihdeuimala Rantakeidas.

Tilahuoltajat ovat osa tiimiä, joka vastaa Rantakeitaan ja Naisvuoren uimahallin palveluiden tuottamisesta. Työtehtäviin kuuluu uimahalli- ja sisäliikuntatilojen päivittäinen ylläpitosiivous, määräajoin tehtävät perussiivoustyöt ja tarvittaessa kassatyöskentelyä. Tehtävään valittavalta ei vaadita aiempaa osaamista kassatyöskentelystä. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta ja perustason atk-osaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä työkokemus sekä suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,75 h viikossa, päivittäinen työaika vaihtelee klo 6.00 - 20.00 välillä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Valittavien henkilöiden on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävään valituilla on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Mikkelin kaupungin ruoka - ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta