Erityisluokanopettaja, Rantakylän yhtenäiskoulu

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

21.01.2020 15:00

Työn luonne

1.2.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Haettavana on erityisluokanopettajan viransijaisuus 30.5.2020 saakka Rantakylän yhtenäiskoulussa. Tehtävä on joustavassa perusopetuksessa luokilla 7.-9.

Valittavalta edellytetään erityisluokanopettajan kelpoisuutta asetuksen 986/1998 mukaan.

Perusopetusta tai esiopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Valittavalta toivotaan kiinnostusta ja monipuolista ammattitaitoa opetuksen ja koulun kehittämiseen, kehitys- ja yhteistyöhakuisuutta sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä Avoimet työpaikat -painikkeen kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden osoittava todistus.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta