Maatalouslomittajien sijaisrekisteri

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.12.2023 23:59

Työn luonne

Sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Kiinnostaako Sinua työ Mikkelin kaupungin lomituspalveluissa?

Lomituspalveluiden tavoitteena on turvata maatalousyrittäjän harjoittaman kotieläintuotannon keskeytyksetön toiminta maatalousyrittäjän vuosiloman ja sijaisavun ajaksi. Palvelu perustuu Maatalousyrittäjien eläkelaitos (Mela:n) ja Mikkelin kaupungin väliseen toimeksiantosopimukseen.

Mikkelin kaupunki tuottaa lomituspalvelua :

Hirvensalmi, Kangasniemi, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Mikkeli, Mäntyharju, Pieksämäki, Puumala, Savitaipale, Taipalsaari alueella.

Haemme ammattitaitoisia maatalouslomittajia lypsykarjatiloille. Lomittajalla tulee olla työkokemusta tai alan koulutus. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta lypsämisestä asema-, parsi- tai robottinavetoissa sekä työkoneiden käyttötaitoa (LT, liikennetraktorin ajokortti). Edellytyksenä on myös sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lomittajalla tulee olla käytössään oma auto.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Hakemukseen voi liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset.

Ole yhteydessä haastatteluajan varaamisesta hakemuksen jätettyäsi puhelimitse rekrytoinnin yhteyshenkilöihin: lomituspalveluohjaaja Lahja Rikiin tai lomituspalveluohjaaja Tanja Puustinen-Kiljuseen. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Kun hakija on haastattelussa hyväksytty sijaiseksi, Mikkelin lomituspalveluista otetaan yhteyttä hakijoihin, kun työtä on tarjolla.

Hakijan tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisterissä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta