Kesätyöt 2020 Mikkelin kaupunki

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

29.02.2020 23:59

Työn luonne

Sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupunki työllistää yhteensä noin 250 kesätyöntekijää erilaisiin kesätöihin. Ennen hakemuksen täyttöä käy tutustumassa kesätyöpaikkatarjontaan nettisivuilla http://www.mikkeli.fi/kesatyot. Sieltä löytyvät myös ohjeet hakemuksen täyttämiseen. Huomioi kesätyötehtävää valitessasi tehtäviin liittyvät erityisvaatimukset, esim. tiettyihin tehtäviin vaaditaan 18 vuoden ikää.

Kesätöiden hakuaika on 3.-29.2.2020.

Kesätyöntekijällä tarkoitetaan lomakautena 2.5. - 30.9. kesätyöntekijäksi määräajaksi palvelukseen otettua koululaista, opiskelijaa tai muuta nuorta, jolta puuttuu alan ammattitutkinto tai ammattitaito. Mikkelin kaupunki palkkaa kesätöihin vähintään 15 vuotta täyttäneitä, mikkeliläisiä koululaisia ja opiskelijoita (peruskoululaisia, lukiolaisia ja ammatillisen toisen asteen opiskelijoita) ja tietyissä tehtävissä ammattikorkeakoululaisia. Huomaa, että sinun tulee olla täyttänyt 15-vuotta kesätyön alkaessa. Kesätyöntekijöiden palvelussuhde on pääosin noin kuukauden mittainen.

Valinnat tehdään pääosin maalis-huhtikuun aikana. Kaupungin yksiköt ja yhteistyökumppanit ilmoittavat valinnoistaan. Kaikille kaupungin kesätyötä hakeneille ilmoitetaan hakemuksessa mainittuun sähköpostiin viikolla 16 kaupungin kesätyövalintojen tilanne.

Kesätöiden hakeminen

Kesätöitä haetaan kirjautumalla Kuntarekryn rekrytointijärjestelmään, jonne hakijan on rekisteröidyttävä. Järjestelmään luodaan oma käyttäjätunnus ja salasana ja ne tulee säilyttää huolellisesti. Haun käynnissä ollessa hakemuksen tietoja voi muuttaa omilla tunnuksilla osoitteessa www.kuntarekry.fi - Kirjaudu. Jos olet jo rekisteröitynyt aiemmin Kuntarekryyn ja sinulla on tunnukset, niin pääset kirjautumaan niillä suoraan järjestelmään.

Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, hakemus lähetetään painikkeesta Lähetä hakemus. Hakijan sähköpostiosoitteeseen tulee vahvistus hakemuksen tallentumisesta Kuntarekry- järjestelmään. Jos viestiä ei tule muutaman tunnin kuluessa, kannattaa tarkistaa, että viesti ei ole joutunut sähköpostilaatikon roskapostikansioon. Mikäli viestiä ei löydy roskapostikansiostakaan, ota yhteyttä osoitteeseen rekrytointi (at) mikkeli.fi. Mikkelin kaupungin kesätyörekrytoinnissa tarkistetaan, että hakemus on saapunut onnistuneesti perille.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta