Kesätyöt 2019 Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunki
Mikkeli

Hakuaika päättyy

28.02.2019 23:59

Työn luonne

Määräaikainen

Työn kuvaus

Mikkelin kaupunki työllistää yhteensä noin 350 kesätyöntekijää erilaisiin kesätöihin. Kesätyöpaikkoja on tänä vuonna tarjolla mm. puistojen ja yleisten alueiden ylläpitotöissä, varhaiskasvatuksessa, liikunta- ja nuorisotyössä, kirjastossa ja ESSOTEn vanhus- ja vammaispalveluissa. Kesätöiden hakuaika on 4.-28.2.2019.

Kesätyöntekijällä tarkoitetaan lomakautena 2.5. - 30.9. kesätyöntekijäksi määräajaksi palvelukseen otettua koululaista, opiskelijaa tai muuta nuorta, jolta puuttuu alan ammattitutkinto tai ammattitaito. Mikkelin kaupunki palkkaa pääasiassa kesätöihin 15-22 -vuotiaita mikkeliläisiä koululaisia ja opiskelijoita (peruskoululaisia, lukiolaisia ja ammatillisen toisen asteen opiskelijoita). Kesätöihin voidaan palkata myös 18-30 -vuotiaita ammattikorkeakoululaisia ja yliopisto-opiskelijoita. Ennen varsinaisia valintoja 50 kesätyöpaikkaa arvotaan hakutoiveiden mukaisesti kokonaiskiintiömäärästä. Kesätyöntekijöiden palvelussuhde on pääosin kuukauden mittainen.

Ennen hakemuksen täyttöä käy tutustumassa kesätyöpaikkatarjontaan nettisivuilla http://www.mikkeli.fi/kesatyot . Sieltä löytyvät myös ohjeet hakemuksen täyttämiseen. Huomioi kesätyötehtävää valitessasi tehtäviin liittyvät erityisvaatimukset, esim. tiettyihin tehtäviin vaaditaan 18 vuoden ikää.

Valinnat tehdään pääosin maalis-huhtikuun aikana. Kaikille kaupungin kesätyötä hakeneille ilmoitetaan hakemuksessa mainittuun sähköpostiin 6.5. alkavalla viikolla kaupungin kesätyövalintojen tilanne.

Kesätöiden hakeminen

Mikkelin kaupunki on laajentanut Kuntarekryn käyttöä myös kesätöiden hakemiseen. Kesätöitä haetaan kirjautumalla Kuntarekryn rekrytointijärjestelmään, jonne hakijan on rekisteröidyttävä. Järjestelmään luodaan oma käyttäjätunnus ja salasana ja ne tulee säilyttää huolellisesti. Haun käynnissä ollessa hakemuksen tietoja voi muuttaa omilla tunnuksilla osoitteessa www.kuntarekry.fi - Kirjaudu

Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, hakemus lähetetään painikkeesta Lähetä hakemus. Tämän jälkeen avautuu näkymä, jossa lukee: Hakemuksen lähetys onnistui. Tämä on merkki siitä, että hakemus on työnantajan käytettävissä. Hakijan sähköpostiosoitteeseen tulee vahvistus hakemuksen tallentumisesta Kuntarekry- järjestelmään. Jos viestiä ei tule muutaman tunnin kuluessa, kannattaa tarkistaa, että viesti ei ole joutunut sähköpostilaatikon roskapostikansioon. Mikäli viestiä ei löydy roskapostikansiostakaan, ota yhteyttä osoitteeseen rekrytointi (at) mikkeli.fi. Mikkelin kaupungin kesätyörekrytoinnissa tarkistetaan, että hakemus on saapunut onnistuneesti perille.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta