Palvelutyöntekijä Mikkelin lukiolle

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

02.06.2020 12:00

Työn luonne

1.8.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee kokoaikaista palvelutyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän alkusijoituspaikka on Mikkelin lukio.

Palvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivoustyöt, avustavat työtehtävät keittiössä sekä asiakaspalvelu. Tehtäviin kuuluu myös tarvittaessa työskentely ruoka- ja puhtauspalveluiden muissa työkohteissa. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, toimintakykyä muuttuvissa tilanteissa ja perustason tietoteknistä osaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,75 h viikossa, päivittäinen työaika arkipäivisin noin klo 7.00 - 20.00 välillä.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi työnantajalle rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta