Ylipalomiehen virka, Pieksämäen paloasema

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Pieksämäki

Hakuaika päättyy

27.12.2019 14:00

Työn luonne

27.1.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Etelä-Savon pelastuslaitos etsii joukkoonsa ylipalomiestä. Tehtävän sijoituspaikka virkasuhteen alussa on Pieksämäen paloasema ja työaika on teknisen sopimuksen keskimäärin 40 h/viikko.

Pelastus- ja ensihoitotoimintaan osallistumisen lisäksi ylipalomiehen tehtäviin kuuluu osallistua pelastuslaitoksen turvallisuuspalvelujen tehtäviin. Tarvittaessa ylipalomies toimii paloesimiesten sijaisena ja pelastusryhmän johtajana.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan tai tehtävään on vastaava pelastusalan tutkinto (pelastuslaki), Sinulla on lisäksi BC- luokan ajokortti, virkaa vastaava kuntoluokka. Hakijalle eduksi katsotaan terveydenhoitoalan tutkinto ja kelpoisuus ensihoitopalvelujen tehtäviin sekä koulutusta ja kokemusta pelastusryhmän johtamisesta.

Virka täytetään 27.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on virkaa vastaanottaessaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijoiden on annettava suostumus henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen. Virkaan valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen teknisen virka- ja työsopimuksen mukaan.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta