Erityisvarhaiskasvatuksen avustaja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

21.07.2022 15:00

Työn luonne

11.8.2022 - 31.5.2023

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana erityisvarhaiskasvatuksen määräaikainen avustajan tehtävä ajalle 11.8.2022-31.5.2023. Kyseinen tehtävä sijoittuu Kattilansillan päiväkodin toiseen esiopetusryhmään.

Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia/viikko. Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto.

Avustaja työskentelee varhaiskasvatuksen lapsiryhmässä joko ryhmäkohtaisena tai henkilökohtaisena avustajana. Avustaja ohjaa ja avustaa yhtä tai useampaa lasta, jolla tuen tarve, tukemalla lasta, lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta päiväkotipäivän aikana. Avustajaa ei lasketa varhaiskasvatuslain säätelemän henkilöstömitoituksen mukaiseen kasvatushenkilöstöön. Tämä tarkoittaa sitä, että avustaja ei ole kasvatusvastuullisessa roolissa eikä esimerkiksi ulkoile lasten kanssa yksin eikä ole vastuussa ryhmänohjauksesta.

Mikkelin kaupungissa on ilo kasvattaa. Tervetuloa mukaan rentoon ja aktiiviseen varhaiskasvattajien joukkoon. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta, joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden. Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatukseen voi tutustua verkkosivuillamme www.oppiminen.mikkeli.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakuaika 21.7. klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkintotodistus. Haastatteluja järjestetään viikoilla 30-31. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta