Varhaiskasvatuksen 10 avustajan paikkaa

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

02.12.2021 15:00

Työn luonne

3.1.2022 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana 10 varhaiskasvatuksen avustajan määräaikaista tehtävää. Tehtävät sijoittuvat Kattilansillan, Otavan, Peitsarin, Ristiinan ja Tikanpellon päiväkoteihin. Tehtävät täytetään 3.1.2022 alkaen ja määräaikaisuudet päättyvät 30.12.2022.

Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia/viikko.

Avustajan tehtäviin kuuluu tukea päiväkodin lapsiryhmässä lasten tunne- ja vuorovaikutuskasvatusta osallistumalla aktiivisesti lapsiryhmän päivittäisiin toimintoihin. Työtehtävästä johtuen avustajalta vaaditaan sensitiivisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Myös varhaiskasvatuksen aikaisempi työkokemus tai alan tutkinto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Tehtävien täyttö liittyy Opetus- ja kulttuuriministeriön hankkeeseen, josta saatu valtion erityisavustus on tarkoitettu varhaiskasvatuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin ja laadun kehittämiseen. Avustajaa ei lasketa varhaiskasvatuslain säätelemän henkilöstömitoituksen mukaiseen kasvatushenkilöstöön. Tämä tarkoittaa sitä, että avustaja ei ole kasvatusvastuullisessa roolissa eikä esimerkiksi ulkoile lasten kanssa yksin eikä ole vastuussa ryhmänohjauksesta.

Mikkelin kaupungissa on ilo kasvattaa. Tervetuloa mukaan rentoon ja aktiiviseen varhaiskasvattajien joukkoon. Tarjoamme yhdessä laadukasta varhaiskasvatusta, joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden. Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatukseen voi tutustua verkkosivuillamme www.oppiminen.mikkeli.fi

Hakijan tulee esittää toive ensisijaisesta ja toissijaisesta työpisteestä.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakuaika 19.11. - 2.12.2021 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen voi liittää pdf -tiedostona mahdollinen alan tutkintotodistus. Haastatteluja järjestetään viikosta 48 lähtien.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta