Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Saksala

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

22.01.2020 15:00

Työn luonne

3.2.2020

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vakinainen tehtävä Saksalan päiväkodissa 3.2.2020 alkaen. Saksalan päiväkoti on avoinna ma-pe klo 5-23.00 lasten hoidonvarausten mukaan.

Haettava tehtävä on 0-3v -vuotiaiden ryhmässä, jossa työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja kolme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Työaika on keskimäärin 38,75 h/viikko.

Tule mukaan iloiseen ja aktiiviseen työyhteisöön, jossa tarjotaan laadukasta varhaiskasvatusta vuorohoitoa tarvitseville perheille, joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on kasvatus ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työtehtäviin kuuluu osavastuu lapsiryhmän hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta yhteistyössä tiimin kanssa.

Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta