Asemakaavapäällikkö

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

30.09.2020 14:00

Työn luonne

1.12.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin asumisen ja toimintaympäristön palvelualue, kaupunkikehityksen tulosalue, hakee asemakaavapäällikköä vakinaiseen virkaan. Asemakaavapäällikkö toimii kaavoituksen tehtäväalueella, maankäyttöjohtajan alaisuudessa.

Asemakaavapäällikön tehtävän keskeisiä osa-alueita ovat asemakaavaprosessien hallinta, kehittäminen ja resurssien johtaminen, konsultointiresurssin johtaminen sekä asemakaavojen laatiminen.

Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii tuloshakuisuutta, oma-aloitteisuus, organisointikykyä ja moniprojektihallintaa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.

Viran kelpoisuutena on ylempi korkeakoulututkinto tai insinööri (AMK).

Odotamme sinulta itsenäistä kaupungin asemakaavaprojektisalkun ja työkokonaisuuksien hallintaa. Olemme työssämme yrityksiä ja kuntalaisia varten, joten toivomme Sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Positiivinen ja optimistinen suhtautuminen työhön ja työympäristöön ovat peruslähtökohtia hyvän työn tekemiselle.

Työaika on 36,25 tuntia viikossa.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta