Palvelupäällikkö

Mikkelin kaupunki
Mikkeli

Hakuaika päättyy

24.05.2019 12:00

Työn luonne

Vakinainen

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee palvelupäällikköä vakinaiseen virkaan.

Palvelupäällikkö on avainhenkilö ruoka- ja puhtauspalveluiden henkilöstöasioiden koordinoinnissa, kehittämisessä ja henkilöstöresurssien käytön suunnittelussa. Palvelupäällikkönä huolehdit palvelussuhteisiin liittyvistä hallinnollisista tehtävistä ja siihen liittyvästä neuvonnasta. Työpäiväsi voi sisältää muun muassa toimintatapojen kehittämistä moniammatillisessa työryhmässä, toiminnan koordinointia, yhteistyöpalaverin työterveyden kanssa ja lähiesimiesten opastusta sekä akuuttien käytännön ongelmien ratkaisua heidän kanssaan. Tehtäviisi sisältyy myös kolmen vakituisen sijaishenkilön lähiesimiestehtävät, yhteistyö oppilaitosten ja työllisyyspalveluiden kanssa sekä perehdytyksen, työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden kokonaisuus. Palvelupäällikkönä teet päivittäin tiivistä yhteistyötä palvelujohtajan kanssa ja toimit tarvittaessa hänen sijaisenaan.

Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta esimiestyöstä ja henkilöstöasioiden hoitamisesta. Ruoka- ja puhtauspalvelualan ja KVTES:n tuntemus katsotaan eduksi. Tarvitset hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja ja työskentelytapasi on ratkaisu- ja yhteistyösuuntautunut. Johtoryhmän jäsenenä olet vahvasti mukana kehittämässä ruoka- ja puhtauspalveluiden toimintaa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Kelpoisuutena on soveltuva korkeakoulu- tai opistoasteinen tutkinto.

Työaika toimistotyöaika 36,75 h viikossa.

Virkaan valittavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka - ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Toimintamme kantavina arvoina ovat suomalaisuus ja Etelä-Savon elinvoimaisuus sekä ekologisuus. Tavoitteenamme on olla luotettava, kustannustehokas palveluiden tuottaja ja asiakkaan kumppani nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta