Palopäällystön, palomiesten ja ensihoitajien sijaisuudet

Mikkelin kaupunki, Etelä-Savon pelastuslaitos
Mikkeli, Pieksämäki, Savonlinna

Hakuaika päättyy

31.12.2017 23:59

Työn luonne

Kokoaikatyö, Vuorotyö

Työn kuvaus

Etelä-Savon pelastuslaitos hoitaa maakuntansa alueella kaikki pelastustoimeen kuuluvat tehtävät sekä tuottaa ensihoito- ja ensivastepalveluja alueen sairaanhoitopiireille. Pelastuslaitoksella on 180 toistaiseksi voimassa olevaa virkaa tai tointa ja sen päätoiminen henkilöstö työskentelee kolmen kaupunkikunnan ympärivuorokautisesti miehitettyjen paloasemien (Mikkeli, Pieksämäki ja Savonlinna) lisäksi kymmenellä kuntapaloasemalla. Ensihoitopalveluja pelastuslaitos tuottaa kaupunkipaloasemien lisäksi Kerimäen, Punkaharjun, Rantasalmen ja Sulkavan paloasemilta ja niiden henkilöstö työskentelee niin kuin kaupunkipaloasemillakin perus- ja hoitotasolla.

Etelä-Savon pelastuslaitos hakee jatkuvasti henkilöstöä määräaikaisiin pelastustoiminnan ja ensihoitopalvelujen miehistötehtäviin. Määräaikaisia tehtäviä ovat lyhytaikaisista ”keikkatöistä” pidempiin vuosiloman ym. sijaisuuksiin perustuvat työt. Kesäloman sijaisten haku koskee lomakautta 2.5. – 30.9.2017.

Voit olla joko pelastus- tai terveydenhuoltoalan opiskelija tai jo alalle valmistunut kokenut ammattilainen. Hakemuksen jätettyäsi sovimme haastatteluista sekä muista mahdollisista rekrytointitoimenpiteistä jokaisen kanssa erikseen. Sähköiseen hakemukseen on mahdollista liittää tutkinto- ja työtodistuksia.

Mikäli tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 020 610 9527 (arkisin klo 7-15).

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta