Ruokapalvelutyöntekijä

Mikkelin kaupunki
Mikkeli

Hakuaika päättyy

27.05.2019 12:00

Työn luonne

Vakinainen

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee ruokapalvelutyöntekijää vakituiseen tehtävään. Tehtävän alkusijoituspaikka on Rantakylän yhtenäiskoulu.

Ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu koulun keittiöllä osittainen ruoanvalmistus, astiahuolto, asiakaspalvelu ja keittiön puhtaanapito. Tehtäviin kuuluu myös työskentely Rantakylän päiväkodin palvelukeittiössä sekä tarvittaessa ruoka- ja puhtauspalveluiden muissa työkohteissa. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta ja perustason atk-osaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on ruokapalvelun 3 - vuotinen peruskoulutus tai tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,75 h viikossa, päivittäinen työaika arkipäivisin noin klo 7.00 - 16.00 välillä.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto - ja työtodistukset.

Mikkelin ruoka - ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta