Palveluasiantuntijan määräaikainen tehtävä

Mikkelin kaupunki, Hallintopalvelut
Mikkeli

Hakuaika päättyy

23.11.2017 15:00

Työn luonne

Kokoaikatyö

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin hallinto- ja elinvoimapalvelut hakee osaajaa kahden vuoden määräaikaiseen SOLMU -hankkeen palveluasiantuntijan työsuhteiseen tehtävään.

Palveluasiantuntijana tehtävänäsi on palvella Mikkelin seudulle muuttavia asukkaita ja auttaa heitä siirtymään seudulle. Vastaat asiakkuuksista kokonaisvaltaisesti ja annat apua heille kaikissa työhön, asumiseen ja elämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tehtäviisi kuuluu myös hankkeen talouden seuranta. Olet palvelussuhteessa Mikkelin kaupunkiin, mutta toimialueenasi on koko seutu.

Sinulla on soveltuva korkeakoulu- tai opistoasteinen tutkinto, tunnet sekä kunta- että yritysmaailmaa ja sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Hallitset kokonaisuuksia, nautit markkinointityöstä ja pystyt katsomaan myös tulevaisuuteen kehittäen palvelua entistä paremmaksi. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta toisaalta sinulla on kyky toimia joustavasti hyvässä hengessä eri toimijoiden verkostoissa. Eduksi katsotaan sähköisten kanavien hallinta, aiempi kokemus projekteissa työskentelystä, sekä erilaisten tapahtumien järjestämisestä.

Tarjoamme haastavan työtehtävän Mikkelin seudulla Suomen parhaan palvelukonseptin parissa sekä hyvän työilmapiirin. Työnantajana Mikkelin kaupunki tukee hyvinvointiasi muun muassa tarjoamalla kattavat työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntapassin, mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja verkostoitua eri osaajien kanssa.

Työaika on 36 tuntia 45 minuuttia viikossa. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika. Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta