Palvelupäällikkö

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

09.10.2022 16:00

Työn luonne

1.11.2022 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Haemme palvelupäällikköä toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään Mikkelin pääkirjastoon. Tehtävä täytetään 1.11.2022 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Mikkelin seutukirjasto vastaa Mikkelin kaupungin ja Hirvensalmen, Pertunmaan ja Puumalan kuntien asukkaiden kirjastopalveluista. Kirjastossamme työskentelee vakituisesti 33 henkilöä, joista 25 pääasiallisesti pääkirjastossa. Olemme suurin Lumme-kirjastokimpan kirjastoista, joiden kesken tehdään tiivistä ja monipuolista yhteistyötä. Vakiintuneen koulu- ja varhaiskasvatusyhteistyön lisäksi Mikkelin seutukirjastolla on laaja yhteistyöverkosto, jonka kanssa tuotamme palveluja asiakkaille. Kehitämme toimintaamme ennakkoluulottomasti myös hankkeiden avulla.

Pääkirjaston palvelupäällikkö on yksi Mikkelin seutukirjaston avaintoimijoista osana johtotiimiä. Haettavassa tehtävässä vastuualueena on pääkirjaston ja liikkuvien kirjastopalveluiden lähijohtaminen. Lisäksi pääkirjaston palvelupäällikkö on kirjastopäällikön kanssa päävastuussa asiakaspalvelun kehittämisestä ja asiakaspalvelun linjauksista. Pääkirjasto tuottaa Mikkelin seutukirjaston keskitetyt palvelut (mm. kuvailu, hankinta, viestintä) ja tehtäviin kuuluu myös työprosessien kehittäminen yhdessä työntekijöiden kanssa. Tehtävään valittava toimii Lumme-kirjastojen palvelukehitysryhmän vetäjänä.

Työssä onnistuminen edellyttää hyviä johtamis-, verkostotyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, sekä kirjastoalan tuntemusta. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, innovatiivista ja kokeilunhaluista otetta. Esihenkilötyö edellyttää hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia ratkaisukeskeisesti nopeasti vaihtuvissa tilanteissa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työaika on 36,25 h viikossa. Työ sisältää jonkin verran iltatyötä ja satunnaisesti lauantaityötä.

Palvelupäällikön tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta 9.10.2022 klo 16.00 menessä. Haastattelut pidetään viikoilla 41. Tehtävään valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta