Yhdyskuntatekniikan valvoja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.07.2020 12:00

Työn luonne

1.9.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupunki hakee yhdyskuntatekniikan valvojaa vakinaiseen virkaan.

Yhdyskuntatekniikan valvojan tehtäviä ovat kunnossapitoon ja rakentamiseen liittyviä valvontatehtäviä, sekä hulevesien hallintaan liittyviä tehtäviä.

Yhdyskuntatekniikan valvoja vastaa hulevesiasioista ja rakentamisen ja kunnossapidon valvojan tehtävistä sekä

yksikön toimialaan kuuluvien projektien hoidosta laatu- ja kustannusvastuullisesti. Projektit voivat liittyä kunnossapitoon, rakentamiseen tai hulevesien hallinnan viranomaistehtäviin. Tehtäviin kuuluu urakka-asiakirjojen valmistelu ja urakoiden valvonta, sekä raportointi ja kustannusseuranta.

Valvoja sijoittuu Infra-aluepalveluihin. Yksikön vastuisiin kuuluu: infra suunnittelun, liikennesuunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon tilaajatehtävät. Yksikkö vastaa myös satamista, yksityisteistä ja hulevesistä sekä kaupungin vastuulla olevista pilaantuneista maista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulun rakennusalan insinöörin- tai teknikon tutkinto tai aikaisempi rakennusinsinöörin- tai rakennusmestarin tutkinto.

Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen yhdyskuntatekniikkaan liittyvistä tehtävistä (rakentamisesta, kunnossapidosta ja hulevesistä).

Työaika on 36,75 h/vko.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkasuhteeseen otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta