Rakennuttaja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

14.08.2020 12:00

Työn luonne

1.9.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin Tilapalvelut hakee rakennuttajaa vakinaiseen virkaan.

Rakennuttaja toimii tilapalveluiden rakennuttajatiimissä vastaten kaupungin talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta ja valvonnasta. Työ vaatii omatoimista otetta projektien johtamisessa hankkeen alusta loppuun saakka. Rakennuttajana mm. ohjaat hankkeiden suunnittelua, kilpailutat urakat sekä vastaat työmaiden valvonnasta ja hankkeiden taloudesta.

Rakennuttajan työ edellyttää kokemusta rakennusalalta. Työssä onnistuminen vaatii työkokemuksen ja osaamisen lisäksi paineensietokykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tietotekniikan hallintaa sekä hyvää kirjallista esitystaitoa.

Hankintalain osaaminen sekä rakennusalan sopimustekniikan hallinta katsotaan eduksi. Mikäli nämä eivät vielä ole vahvinta osaamisalaasi, niin olemme valmiita kouluttamaan sinua näihinkin osa-alueisiin.

Tarjoamme sinulle osaavan asiantuntijaorganisaation tuen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi rakennusalan ammattilaisena. Rakennuttajana toimit yhteistyössä Mikkelin kaupungin muiden yksiköiden kanssa ja saat tukea eri alojen asiantuntijoilta onnistuneen lopputuloksen mahdollistamiseksi.

Viran kelpoisuutena on rakennusmestarin- tai rakennustekniikan (AMK)-tutkinto tai sitä aiempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu rakennusteknikon tutkinto.

Työaika on 36,75 tuntia viikossa. (31.8.2020 lukien 36,25 h/vko)

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta