Varhaiskasvatushenkilöstön sijaisuudet

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.12.2020 23:59

Työn luonne

Sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa tarvitaan luotettavia sijaisia päiväkoteihin ja ryhmäperhepäiväkoteihin, joissa työskentelee noin 400 kasvatusalan ammattilaista. Varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan, perhepäivähoitajan ja avustajan sijaisuudet voivat olla pituudeltaan yhdestä päivästä aina pidempiin määräaikaisiin tehtäviin.

Voit olla joko opiskelija tai jo alalle valmistunut ammattilainen.

Sovi hakemuksen jätettyäsi haastatteluajasta palvelupäällikkö Leila Korhosen kanssa puhelimitse 040 741 7053. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset työ- ja tutkintodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Hakemukseen toivomme liitettävän pdf-muodossa kopiot tehtävän kannalta keskeisistä tutkintotodistuksista. Mikäli tutkinto on suoritettu ulkomailla, on hakemukseen liitettävä tutkintotodistuksesta virallinen suomenkielinen käännös. Lasten ja alle 18 vuotta täyttäneiden nuorten parissa työskentelevien on näytettävä esimiehelle ennen työsuhteen aloittamista rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote. Opiskelijat liittävät hakemukseen opintorekisteriotteen pdf-muodossa.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta