Energiainsinööri

Organisaatio

Mikkelin kaupunki, Tilapalvelut

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

16.06.2020 12:00

Työn luonne

3.8.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupunki on sitoutunut kuntien energiatehokkuussopimukseen vuosille 2017-2025.

Mikkelin kaupungin tilapalvelut hakee energiainsinööriä kiinteistöjen energiasäästötoimenpiteiden

ja -hankkeiden hoitamiseen sekä sähkötekniikan rakennuttamiseen ja valvontaan.

Tehtävä on määräaikainen (3.8.2020 - 31.12.2025 tai aloitus sopimuksen mukaan) ja sen kelpoisuusvaatimuksena on insinöörin AMK-tutkinto energiatekniikan, sähkötekniikan tai talotekniikan koulutusalalta. Työ edellyttää kokemusta kiinteistöjen sähkötekniikasta. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kirjallista esitystaitoa sekä innostusta energiansäästöasioista.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusten mukaisesti. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Energiainsinöörin tehtäviin kuuluvat mm. energiankäytön seuranta ja raportointi, energia-avustusten hakeminen sekä energiansäästötoimenpiteiden rakennuttaminen. Energiainsinööri toimii kaupungin rakennushankkeissa sähköteknisenä asiantuntijana ohjaten suunnittelua ja suorittaa kohteiden työmaavalvontaa. Lisäksi energia-insinööri toimii mukana hankkeissa huomioimassa energiansäästömahdollisuudet rakentamisessa.

Työaika on toimistotyöaika 36,75 h/vko.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona työ- ja tutkintotodistukset. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä, ilmoituksen alareunan Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta