Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalveluiden sijaisrekrytointi

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.12.2023 15:00

Työn luonne

sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Kiinnostaako Sinua työ Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalveluissa?

Voit olla joko alalle opiskeleva, jo valmistunut tai kokenut ammattilainen. Kohteita, joihin voit sijoittua, on tarjolla laajasti koko Mikkelin kaupungin alueella. Asiakkaitamme ovat mikkeliläiset päiväkotien lapset, koululaiset alakoululaisista lukiolaisiin, ikäihmiset palvelutaloissa ja hoitokodeissa sekä myös asiakkaidemme hyvinvoinnista huolehtiva henkilökunta.

Asiakaskuntamme monista tarpeista johtuen, meillä on tarjolla sekä koko- että osa-aikatyötä. Työtehtävinä ovat kaikki keittiöalan työt, puhtauspalvelutehtävät toimistosiivouksesta terveydenhuollon tiloihin sekä edellä mainittujen ammattialojen yhdistelmätyötä.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen alla olevan Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja/tai opiskelijan opintorekisteriote. Sovi haastatteluajasta hakemuksen jätettyäsi rekrytoinnin yhteyshenkilö, palvelupäällikkö Anne Kalinin kanssa puhelimitse 044 794 3280. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Kun hakija on käynyt haastattelussa ja hyväksytty sijaiseksi, Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelun lähiesimiehet ottavat yhteyttä hakijoihin, kun työtä on tarjolla.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta