Ylläpitoinsinööri

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

14.08.2020 12:00

Työn luonne

1.9.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin Tilapalvelut hakee ylläpitoinsinööriä vakinaiseen virkaan.

Ylläpitoinsinööri toimii kiinteistöjen ylläpidon tuotevastuualueella ja vastaa kilpailutusprosessien ja sopimustekniikan tukipalvelusta rakennushankkeille ja muille teknisille hankinnoille. Lisäksi ylläpitoinsinööri rakennuttaa ja valvoo pienempiä rakennushankkeita.

Työn edellyttää vahvaa hankintalain osaamista sekä teknistä tietämystä ja rakennusalan sopimustekniikan hallintaa. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii perehtyneisyyttä edellä mainittuihin kokonaisuuksiin sekä halua kehittyä ja päivittää osaamistasoa muuttuvan lainsäädännön ja uusien tietojen sisäistämiseksi.

Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytyksenä moniammatillisessa tiimissä työskentelyyn. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä, hyvää kirjallista esitystaitoa sekä laajaa tietotekniikan hallintaa.

Mikäli rakennustekniikan perusasiat ovat koulutuksen puolesta hallussa, mutta sopimustekniikka ja hankintalain tulkinta eivät ole vahvinta osaamisalaasi, niin ei se mitään. Olemme tarvittaessa valmiita opastamaan ja kouluttamaan sekä antamaan tuen laajan tehtäväkokonaisuuden hoitamiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä rakennusalan ammattilaisten tiimissä oman alasi asiantuntijana.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva insinöörin (AMK) tai aikaisempi insinöörin tutkinto

Työaika on 36,75 tuntia viikossa. (31.8.2020 lukien 36,25 h/vko)

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta