ET verkko-opettaja ja verkkokurssien tuottaja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

02.12.2020 12:00

Työn luonne

8.12.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin liikelaitos Otaviassa on haettavana aj. 17.11.-2.12.2020 elämänkatsomustiedon verkko-opettaja sekä elämänkatsomustiedon verkkokurssien tuottaja.

Haemme Nettilukion ET-kursseille opettajaa, joka on innostunut verkkopedagogiikasta ja motivoitunut hyödyntämään verkon mahdollisuuksia opetuksessa ja oppimisessa. Tarjolla on kolmen verkkokurssin opettajan tehtävät oppimisympäristössämme Muikussa. Työ on sivutoimista etätyötä.

Haemme myös tekijää uuden opetussuunnitelman mukaisille elämänkatsomustiedon opintojaksoille. Nettilukion verkko-oppimateriaalit ovat opiskelijan oppimista tukevia kokonaisuuksia, joissa monimediaiset sisällöt, ohjaus ja monipuoliset tehtävät vuorottelevat pedagogisesti mielekkäällä tavalla. Kokemus verkko-oppimateriaalin tekemisestä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Oppimateriaalin tekeminen on toimeksiantosuhteista etätyötä.

Voit olla kiinnostunut sekä verkko-opettajana toimimisesta tai oppimateriaalin tekemisestä tai molemmista. Tärkeintä on, että opiskelijalähtöinen oppiminen ja sen kehittäminen ovat sydäntäsi lähellä.

Ylempi korkeakoulututkinto, aineenopettajan kelpoisuus elämänkatsomustiedossa

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta