Hankekoordinaattori

Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Talous- ja elinvoimapalvelut
Mikkeli

Hakuaika päättyy

17.10.2018 15:00

Työn luonne

Kokoaikatyö

Työn kuvaus

Mikkelin kaupunki hakee hankekoordinaattoria, jossa hallinnoidaan Otavan Opiston liikelaitoksen hankkeita sekä toimitaan Otavan Opiston taloussuunnittelun monipuolisissa tehtävissä. Tehtävässä saat mielenkiintoisen näköalapaikan koulutusorganisaation sisäiseen laskentaan sekä tuot taloushallinnon osaamistasi myös Mikkelin kaupungin hankkeisiin yhteistyössä controllerin kanssa. Työskentelypaikkana on Mikkelin kaupungin Otavan Opisto liikelaitos.

Tarjoamme vastuullisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä ammattitaitoisen tiimimme tuen.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat

- Otavan Opiston liikelaitoksen taloussuunnittelu ja -raportointi sekä tilinpäätöksen laatiminen

- Otavan Opiston liikelaitoksen hankkeiden talous- ja hallintotehtävät.

Kelpoisuutena on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi odotamme kokemusta hankkeiden rahoitus- ja maksatushakemusten laadinnasta, tarkastuksista, taloushallinnon tehtävistä ja tuntemusta eri rahoittajien hankkeista sekä näkemystä hankkeiden hallinnoinnin kehittämisestä. Sinulla on selkeä ja sujuva ulosanti ja osaat tehokkaasti käyttää eri tietojärjestelmiä työsi tukena. Eduksi katsomme julkisen talouden tuntemuksen ja työkokemuksen sekä perehtyneisyyden kirjanpitoon. Otamme vuoden 2019 alusta käyttöön Aditron Wintime -raportointijärjestelmän, jonka osaaminen katsotaan eduksi.

Työaika on toimistotyöaika 36,75 tuntia viikossa.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset todistukset.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta