Kaksi palomiehen virkaa, Mikkelin paloasema

Mikkelin kaupunki, Etelä-Savon pelastuslaitos
Mikkeli

Hakuaika päättyy

18.12.2017 12:00

Työn luonne

Kokoaikatyö

Työn kuvaus

Etelä-Savon pelastuslaitos etsii joukkoonsa kahta palomiestä. Tehtävien sijoituspaikka virkasuhteen alussa Mikkelin paloasema ja työaika on teknisen sopimuksen mukainen keskimäärin 40 h/vko.

Pelastus- ja ensihoitotoimintaan osallistumisen lisäksi palomiehen tehtäviin kuuluu osallistua pelastuslaitoksen turvallisuuspalvelujen tehtäviin. Palomiehen viranhoitoon kuuluu tarvittaessa pelastustoimen tehtäviä myös muilla paloasemilla.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on vastaava pelastusalan tutkinto (pelastuslaki) ja lisäksi BC- luokan ajokortti sekä virkaa vastaava kuntoluokka. Hakijan eduksi katsotaan terveydenhoitoalan tutkinto ja kelpoisuus ensihoitopalvelujen tehtäviin.

Virat täytetään 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valittujen on virkaa vastaanottaessaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valituilla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen teknisen virka- ja työsopimuksen mukaan.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta