Terveystarkastaja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

15.08.2022 15:00

Työn luonne

12.9.2022-10.5.2023

Työn kuvaus

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut hakee terveystarkastajan viransijaista ajalle 12.9.2022-10.5.2023.

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut toimii osana Mikkelin kaupunkiorganisaatiota ja vastaa ympäristöterveydenhuollosta sekä ympäristönsuojelusta Mikkelin kaupungin ja Hirvensalmen, Kangasniemen, Mäntyharjun ja Pertunmaan kuntien alueella. Yhteistoiminta-alueen asukasmäärä on noin 70 000 asukasta, joista noin 53 000 asuu Mikkelin kaupungin alueella.

Mikkelin seudun ympäristöpalveluissa työskentelee terveysvalvonnassa seitsemän terveystarkastajaa ja terveysvalvonnan johtaja. Toimipiste on Mikkelin kaupungin keskustassa. Terveystarkastajan viransijainen työskentelee ensisijaisesti elintarviketiimissä kahden muun terveystarkastajan kanssa. Työtehtäviin kuuluu elintarvikelain edellyttämät valvonta-, neuvonta- ja tarkastustehtävät yhteistoiminta-alueella.

Terveystarkastajan viran kelpoisuusvaatimukset ovat elintarvikelain (297/2021) 32 §:n ja terveydensuojelulain /763/1994) 7.3 §:n mukaiset.

Viransijaisuuden menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja tunnollista työotetta terveystarkastajan monipuoliseen työhön, joustavuutta, mukautumiskykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeisiä toimintatapoja, halukkuutta kehittää ammattitaitoaan sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Kokemus terveystarkastajan työstä katsotaan eduksi.

Viran hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Viransijaiseksi otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Viransijaisuuteen valitulla on 4 kk koeaika.

Hakemukseen tulee liittää tutkintotodistukset pdf-tiedostona sekä tiedot mahdollisista suosittelijoista.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta