Valmiussuunnittelija

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

22.07.2022 13:00

Työn luonne

1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Haemme valmiussuunnittelijaa Etelä-Savon pelastuslaitokselle

Valmiussuunnittelijana osallistut riskienhallintapäällikön ohjauksessa Etelä-Savon pelastuslaitoksen turvallisuuspalveluiden ja pelastuslaitoksen vastuulle kuuluvien väestönsuojelu-, varautumis- ja valmiustoimintojen suunnitteluun, kehittämiseen ja palvelutuotantoon. Ennakoit rohkeasti alalla ja toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja osallistut vahvasti Etelä-Savon hyvinvointialueen toimintaan.

Valmiussuunnitteluun osallistuu kanssasi joukko onnettomuuksien ehkäisyn, varautumisen ja väestönsuojelutehtävien ammattilaisia. Lisäksi ohjaat yhdessä muun tiimin kanssa Etelä-Savon pelastustoimen alueen sopimuspalokuntien varautumisen toimintaa.

Menestymisen edellytykset

Sinulla on vahvaa näyttöä varautumiseen, väestönsuojeluun ja valmiussuunnitteluun liittyvästä palvelutuotannosta ja sinulla on nykyaikainen näkemys pelastustoimen kehittämisestä. Toimit sujuvasti muuttuvissa tilanteissa ja kykenet muokkaamaan toimintaa vastaamaan uudistuvan Etelä-Savon pelastuslaitoksen ja hyvinvointialueen tarpeita.

Pääset keskeiseksi osaksi Etelä-Savon pelastuslaitoksen toimintaa ja uudistumista. Saat mahdollisuuden vaikuttaa tehtävästä avautuvien verkostojen kautta laajemminkin pelastustoimen tulevaisuuden suuntaviivoihin.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus pelastustoimen riskienhallinnan, valmiussuunnittelun ja varautumisen tehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa riskienhallintapäällikkö Jani Jämsä, puh. 040 129 5196, jani.jamsa@espl.fi.

Virka täytetään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää työterveyshuollon lausunto tehtävään soveltuvuudestaan ja antaa suostumuksensa henkilöturvallisuusselvityksen tekemiselle. Valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Työaika on yleistyöaika. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen teknisen virka- ja työsopimuksen mukaan.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta