Työkykyneuvoja, Mikkelin paloasema

Mikkelin kaupunki, Etelä-Savon pelastuslaitos
Mikkeli

Hakuaika päättyy

28.02.2018 14:00

Työn luonne

Kokoaikatyö

Työn kuvaus

Etelä-Savon pelastuslaitos etsii joukkoonsa työkykyneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työkykyneuvojan tehtäviin kuuluvat Etelä-Savon pelastuslaitoksen henkilöstön työkykyä ylläpitävän toiminnan koordinointi ja järjestelyt työkyvyn arvioinneissa ja testaustoiminnassa sekä työkykyyn liittyvien ongelmien ennaltaehkäisy ja ratkaiseminen yhdessä muiden asiantuntitahojen kanssa. Työkykyneuvojan osallistuu myös pelastuslaitoksen työhyvinvoinnin kehitystyöhön ja henkilöstön urapolkuihin liittyvään suunnitteluun.

Valittavalta edellytämme tehtävään soveltuvaa terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkintoa. Hakijan eduksi katsotaan kokemusta fyysistä työ- ja toimintakykyä, ergonomiaa ja työssä kuormittumista mittaavissa tehtävistä, arvostamme henkilön yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa työssään.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, työaika on yleistyöaika ja työsuhteen alussa pääasiallinen työpiste on pelastuslaitoksen tukipalveluissa Mikkelissä. Tehtävään voi sisältyä myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Työtehtävä täytetään 3.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on tehtävää vastaanottaessaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteeseen valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta