Kirjastonhoitaja Puumalan lähikirjastoon

Mikkelin kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue, Elinikäinen oppiminen ja osallisuus
Puumala

Hakuaika päättyy

23.03.2018 15:00

Työn luonne

Kokoaikatyö

Työn kuvaus

Kirjastonhoitajan tehtävän keskeinen osa on asiakaspalvelu, johon kuuluvat kirjojen lainaus ja palautus, henkilökohtainen ja verkkotietopalvelu. Lisäksi tehtäviin kuuluvat ryhmäopastukset, kirjavinkkauksesta ja lukupiirien vetämisestä sekä kouluyhteistyöstä ja päivittäisestä kokoelmanhoidosta. Puumalan kirjastossa ei työskentele säännöllisesti muita työntekijöitä. Kirjastonhoitaja osallistuu seutukirjaston tiimityöskentelyyn sekä on aktiivisessa vuorovaikutuksessa Puumalan kunnan palveluyksiköiden kanssa. Edellytämme hakijalta vankkaa kokemusta kirjastotyöstä.

Kirjastonhoitajan kelpoisuutena on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Odotamme reipasta otetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä yhteistyöhön kirjaston sisällä sekä tärkeimpien sidosryhmien kanssa.

Hakijan tulee liittää hakemukseen pätevyyttä osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset pyydetään ottamaan mukaan haastatteluun.

Työaika on 36,75 h/viikossa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta