Palvelutyöntekijä uimahalli-tiimiin

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

29.10.2020 15:00

Työn luonne

2.11.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee kokoaikaista palvelutyöntekijää uimahalli -tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän alkusijoituspaikkana on viihdeuimala Rantakeidas.

Palvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu uimahalli- ja sisäliikuntatilojen päivittäinen ylläpitosiivous, määräajoin tehtävät perussiivoustyöt ja tarvittaessa kassatyöskentelyä. Tehtävään valittavalta ei vaadita aiempaa osaamista kassatyöskentelystä.

Valittavalta edellytetään hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, toimintakykyä muuttuvissa tilanteissa ja perustason tietoteknistä osaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h viikossa, päivittäinen työaika vaihtelee klo 6.00 - 20.00 välillä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 145 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta