Palvelutyöntekijä

Mikkelin kaupunki
Mikkeli

Hakuaika päättyy

27.05.2019 12:00

Työn luonne

Vakinainen

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee palvelutyöntekijää vakituiseen tehtävään. Tehtävän alkusijoituspaikka on Anttolan palvelukeskus.

Palvelutyöntekijä on osa tiimiä, joka vastaa Anttolan palvelukeskuksen, koulun ja päiväkodin ruokapalveluista ja tilojen päivittäisestä ylläpitosiivouksesta sekä määräajoin tehtävistä perussiivoustöistä. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta ja perustason atk-osaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus sekä suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,75 h viikossa, päivittäinen työaika vaihtelee klo 7.00 - 18.00 välillä. Työ sisältää viikonlopputyötä.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto - ja työtodistukset.

Mikkelin kaupungin ruoka - ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta