Mikkelin kaupunki, Lomituspalvelut

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.12.2020 23:59

Työn luonne

Sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Kiinnostaako Sinua työ Mikkelin kaupungin lomituspalveluissa?

Mikkelin kaupunki tuottaa lomituspalvelua Mikkelin paikallisyksikkönä, Mikkelin, Kangasniemen, Pieksämäen, Jäppilän, Virtasalmen, Haukivuoren, Anttolan, Puumalan, Ristiinan, Mäntyharjun, Hirvensalmen ja Suomenniemen alueella.

Haemme ammattitaitoisia maatalouslomittajia lypsykarjatiloille. Lomittajalla tulee olla työkokemusta tai alan koulutus. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta lypsämisestä asema-, parsi- tai robottinavetoissa sekä työkoneiden käyttötaitoa (LT, liikennetraktorin ajokortti). Edellytyksenä on myös sujuva suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito. Lomittajalla tulee olla käytössään oma auto.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Hakemukseen voi liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset.

Ole yhteydessä haastatteluajan varaamisesta hakemuksen jätettyäsi puhelimitse rekrytoinnin yhteyshenkilöihin: lomituspalveluohjaaja Lahja Rikiin tai lomituspalveluohjaaja Tanja Puustinen-Kiljuseen. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Kun hakija on haastattelussa hyväksytty sijaiseksi, Mikkelin lomituspalveluista otetaan yhteyttä hakijoihin, kun työtä on tarjolla.

Hakijan tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisterissä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta