Palomiehen virkaa, Sulkavan paloasema

Mikkelin kaupunki, Etelä-Savon pelastuslaitos
Sulkava

Hakuaika päättyy

24.09.2018 12:00

Työn luonne

Kokoaikatyö

Työn kuvaus

Etelä-Savon pelastuslaitos etsii joukkoonsa palomiestä. Tehtävän sijoituspaikka virkasuhteen alussa Sulkavan paloasema. Työaika on teknisen sopimuksen mukainen keskimäärin 40 h/vko ja työtä tehdään moniammatillisessa ensihoito-/ pelastusyksikössä.

Pelastus- ja ensihoitotoimintaan osallistumisen lisäksi palomiehen tehtäviin kuuluu osallistua tarvittaessa pelastuslaitoksen turvallisuuspalvelujen tehtäviin. Palomiehen viranhoitoon kuuluu tarvittaessa pelastustoimen tehtäviä myös muilla paloasemilla.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on vastaava pelastusalan tutkinto (pelastuslaki) ja lisäksi BC- luokan ajokortti sekä virkaa vastaava kuntoluokka. Hakijan eduksi katsotaan terveydenhoitoalan tutkinto ja kelpoisuus ensihoitopalvelujen tehtäviin.

Virat täytetään 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valittujen on virkaa vastaanottaessaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valituilla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen teknisen virka- ja työsopimuksen mukaan.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta