Kiinteistörekisterinhoitaja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.05.2021 15:00

Työn luonne

2.8.2021 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin maankäytön ja kaupunkirakenteen yksikkö hakee kiinteistörekisterinhoitajaa vakinaiseen virkaan.

Kiinteistörekisterinhoitajan tehtäviin kuuluvat erityisesti kiinteistötoimituksiin ja rekisterinpitoon liittyvien toimitus- ja päätöspöytäkirjojen sekä toimitusten valmistelu sekä kiinteistötietojen ylläpito rekisteri- ja karttajärjestelmissä. Kiinteistörekisterinhoitaja osallistuu myös tonttijako- ja tonttikarttatuotantoon sekä muihin kartasto- ja paikkatietotehtäviin sekä kuntarekisterin ylläpitoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattioppilaitoksessa tai vastaavassa suoritettu maanmittaustekniikan perustutkinto tai sitä vastaava aikaisempi kartanpiirtäjän tutkinto sekä riittävä työkokemus.

Eduksi katsomme paikkatieto-ohjelmienhallinnan ja tietämyksen maankäytönsuunnittelusta. Arvostamme käytännön kokemusta alalta, innokasta työotetta, asiakaspalvelualttiutta sekä kunnallisen päätöksentekojärjestelmän tuntemusta. Eduksi luetaan myös soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.

Työaika on 36,25 tuntia viikossa.

Virkasuhteeseen otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta