100 ideaa -kalenterin loppukiri

24.11.2017

100 ideaa -kalenteri on ilahduttanut eteläsavolaisia elokuun lopusta saakka. Kalenteri on tarjonnut jokaiseen päivään omaa hyvinvointia lisäävän idean. Kalenteri on myös levinnyt käyttöön ympäri Suomea: Pirkanmaalla sekä Kalajoella on tehty omat kalenterit ja Kymenlaaksossa aloitetaan 100 ideaa -kalenterin toteutus Suomen itsenäisyyspäivästä.

Kalenteri on tarjonnut vinkkejä ja ideoita hyvinvointiin liittyen: liikkumista, ravintoa ja unta. Tutustu kalenteriin täällä

– Kalenteri on tarjonnut maaseuduille virikettä ja intoa liikkumiseen. Kalenteri on antanut ihmisille puuhaa ja askaretta maaseudun arkeen, kertoo #liikkuvamaaseutu –hankkeen vetäjä Tuomas Anttonen.

– Paras kommentti nuorelta maaseudun tytöltä oli ”nyt minulla on vihdoinkin jotain tekemistä."

Kalenteria on vielä jäljellä pari viikkoa ja viimeiselle viikolle on luvassa vielä loppukiri kuvakilpailun muodossa. Viimeisen kalenteriviikon aikana 28.11.-5.12. kalenteriin liittyvän kuvansa sosiaalisessa mediassa #100voihyvin –tunnisteella julkaisseet osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on elintapaneuvontaa, Luonteripyöräilyn tai Ruusukävelyn osallistumisoikeus, Suksihuollon huoltopaketti pyörälle tai suksille, urheiluvälineliikkeen lahjakortti ja uima- ja ensilumenladun lippuja.

100 ideaa -kalenteri on kerännyt eteläsavolaisten ajatuksia oman hyvinvointinsa edistämiseksi. Kalenterista löytyy hyvinvointia edistävä idea sadalle päivälle ennen Suomen itsenäisyyspäivää. Kalenterin ovat koonneet yhteistyössä Essoten Vesote-hanke, Estery, Etelä-Savon Liikunta ja Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä –hanke. Kalenterissa kulkee kolme eri teemaa: ravinto, liikunta ja uni.

100 ideaa -kalenteri löytyy myös facebookista ja instagramista: www.facebook.com/100voihyvin ja #100voihyvin.