Aktiivinen Arki ja LiHAppro -tapahtumat ovat täällä taas!

20.06.2018

Artikkelin kuva

Muutama vuosi sitten Mikkelissä järjestetty Aktiivinen Arki -tapahtuma herätellään uudelleen henkiin! Samalla nuorille suunnattu LiHAppro ja Aktiivinen Arki yhdistävät voimansa eli nämä kaksi tapahtumaa järjestetään peräkkäisinä päivänä samassa paikassa eli uudella Saimaa Stadiumilla.

Perjantaina 21.9.2018 klo 12–15 järjestetään nuorille suunnattu liikunta- ja harrasteappro LiHAppro, jossa yhdistykset esittelevät toimintaansa kaupungin nuorille sekä kaupunkiin muuttaneille opiskelijoille. Kohdejoukkona tapahtumassa ovat lukiolaiset sekä Xamkin, SNO:n ja Esedun opiskelijat. Yhdistyksillä on LiHApprossa mahdollisuus esitellä toimintaa ja innostaa nuoria sekä jäseneksi että vapaaehtoistoimijoiksi. Pisteille toivotaan toiminnallista tekemistä, jonka suorittamalla opiskelijat saavat merkinnän rastipassiin.

Seuraavana päivänä jatketaan Aktiivinen Arki -tapahtuman parissa, lauantaina 22.9.2018 klo 10–14. Saimaa Stadiumi ja sen ympäristö täyttyy uteliaista uuden harrastuksen etsijöistä, ”vauvasta vaariin ja muksusta mummoon” sekä alueen harrastusten tarjoajista. Lauantain ohjelma on suunnattu kaikenikäisille ja yhdistyksillä on oiva tilaisuus tulla esittelemään toimintaa, saada uusia kiinnostuneita harrastajia mukaan ja verkostoitua alueen muiden toimijoiden kanssa. Esittelytiloina on käytettävissä vasta valmistuneen Saimaa Stadiumin sisä- sekä ulkotilat. Yhdistykset voivat suunnitella oman osastonsa oman makunsa mukaan. Jotta tapahtumaan saataisiin paljon toiminnallisuutta, näytteilleasettajien toivotaan tarjoavan asiakkaille ohjelmaa, esittelyjä, toimintaa sekä näytöksiä.

Yhdistykset voivat varata ilmaisen esittelypaikan osoitteessa: http://www.liikkuvamikkeli.fi/mikkeliharrastaa
Ilmoittautumiset 31.8.2018 mennessä. Molemmat tilaisuudet ovat maksuttomia niin esittelijöille kuin kävijöillekin. Mukaan ilmoittautuneille yhdistyksille järjestetään infotilaisuus ja tutustuminen tiloihin ma 20.8. klo 16.30–17.30 Saimaa Stadiumilla.

Lisätiedot tapahtumista:
LihAppro:
Hanna Knaappila, hanna.knaappila(at)mikkeli.fi tai 040 129 4242.
Aktiivinen Arki:
Mikkelin yleiset kulttuuripalvelut, Susanna Latvala, susanna.latvala(at)mikkeli.fi tai 050 311 7204
Mikkelin liikunta- ja nuorisopalvelut, Tiina Juhola, tiina.juhola(at)mikkeli.fi tai 044 794 2407.