Asumisen ja toimintaympäristön viikkotiedote 17.7.2020

17.07.2020

Artikkelin kuva

Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue tiedottaa ajankohtaisista asioista.

Infra-aluepalvelut

Tuppuralan eritasoliittymän E1 rampit suljetaan päällystystöiden vuoksi alkaen 23.7. kello 17.30. Sulku loppuu 24.7. kello 6.30. Linkki karttaan.

Pirttiniemenkatu välillä Mannerheimintie – Porrassalmenkatu on suljettu 13.7. alkaen. Sairaalan ensiapuun ja kiinteistölle ajo on sallittu vain Porrassalmenkadun kautta. Kadun katkaisu kestää kesään 2022 saakka. Sulku johtuu Essoten mielen ja kuntoutuksen talon rakentamisesta.

Tietoimi

Koronavirusepidemiasta johtuen yksityisteiden tiekuntien kokoontumiset eivät olleet mahdollisia keväällä. Suosituksena on, että tiemaksut kerättäisiin tänä vuonna edellisvuoden maksuunpanoluettelon mukaisesti. Tämän vuotinen maksuunpanoluettelo vahvistettakoon sitten seuraavassa kokouksessa ja mahdollisista muutoksista aiheutuneet lisämaksut tai palautukset käsitellään myös tuonnempana. Vuoden 2021 kunnossapitoavustuksista päätettäessä huomioidaan edellä mainittu maailman tilanne. Eli avustuksia myönnetään, vaikka vuoden 2020 tiekunnan kokous jäisi kokonaan pitämättä.

Parantamisavustuksia haettaessa tiekuntia on pyydetty aikaisemmin toimittamaan tiekunnan kokouksen pöytäkirja, jossa hankkeesta on päätetty sekä hankkeen kustannusarvio. Mikkelin kaupunki voi myöntää parantamisavustusta tapauskohtaisesti ehdollisena. Avustusta voi saada sillä ehdolla, että tiekunta hyväksyy hankkeen seuraavassa kokouksessaan sitten, kun sellainen voidaan järjestää.