Asumisen ja toimintaympäristön viikkotiedote 19.10.2018

19.10.2018

Artikkelin kuva

Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue tiedottaa ajankohtaisista asioista.

Infra-aluepalvelut

Emolassa Revonkadun kokonaissaneeraus alkaa. Hankkeessa uusitaan koko kadun vesihuolto ja katukerrokset Lamminmäenkadun ja Rouhialankadun väliltä. Läpiajo kadulla estyy työn ajaksi, mutta kulkuyhteydet on järjestetty tonteille molemmin puolin työkohdetta. Syksyn aikana työmaa etenee Lamminmäenkadun liittymästä Rönninkadun kohdalle saakka. Talveksi työmaa jää tauolle ja työt jatkuvat jälleen keväällä. Katu päällystetään syksyllä 2019.

Pitkäjärvellä Pitkäjärvenkadun sillan kunnostus alkaa loka-marraskuun vaihteessa. Juvantiellä Tuppuralankadun kohdalla katutyöt jatkuvat ja häiritsevät liikennettä. Työmaan alueella muutetaan liikenne- ja kevyen liikenteen järjestelyjä miltei päivittäin.

Viher- ja metsäaluepalvelut

Mikkelipuistoon on pystytetty uusi liikuntapiste. Liikuntapisteessä on kolme erillistä välinettä ja ohjeet niiden käyttöön.

Syksyn puutarhajätteet on paras kompostoida omalla tontilla tai kuljettaa Metsä-Sairilan jäteasemalle. Puiden lehdet voi myös silputa nurmikolle ruohonleikkurilla.

Metsät, puistot ja yleiset alueet eivät ole oikea paikka puutarhajätteiden hävittämiseen. Yleisen viihtyisyyden vähenemisen lisäksi puutarhajätteen mukana voi levitä luontoon haitallisia vieraslajeja ja puutarhakarkulaisia.