Asumisen ja toimintaympäristön viikkotiedote 31.7.2020

31.07.2020

Artikkelin kuva

Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue tiedottaa ajankohtaisista asioista.

Infra-aluepalvelut

Insinöörinkatu on katkaistu liikenteeltä 3.8 – 4.8. viemäritöiden vuoksi. Kiinteistöille pääsee molemmista päistä Lentokentänkadulta ja Vuolingonkadulta; vain läpikulku on estetty.

Viher- ja metsäaluepalvelut

Elokuussa kevyen liikenteen väylillä on taas lisää vilskettä koulujen alkaessa. Nyt on aika tarkastaa tontin kohdalta liittymien näkymät ja poistaa väylille kesän aikana kasvaneiden puiden ja pensaiden mahdollisesti tekemät esteet.

Tilapalvelut

Kalevankankaan koulun kirjaston muutos luokkatiloiksi valmistuu viikolla 32. Koulu ehtii hyvin kalustamaan tilat ennen opetuksen alkua 12.8.

Mikkelin lukiolla on tehty kevään ja kesän aikana kunnossapitotöitä. Ilmanvaihtokanavisto on nuohottu ja ilmanvaihto on säädetty. Käytävien alaslaskukatot on uusittu osittain. Samalla uusittiin myös valaistusta. Koko talossa on avattavien alaslaskujen yläpuoliset tilat puhdistettu ja tiivistetty sekä havaitut kuitulähteet poistettu.

Vanhalan koulun uudisrakennus siirrettiin Rantakylän koulun pihaan kesän aikana. Tilat valmistuvat ensi viikolla ja toiminta lisärakennuksessa käynnistyy 12.8.