#Dreamsteri Krista Kosonen vierailee Mikkelissä 10.11.

02.11.2017

Jokaisella nuorella on oikeus unelmoida ja seurata inspiraatiotaan. Jokaisen unelma ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi ja jaetuksi. Lasten ja nuorten säätiön Dreams-ohjelma vahvistaa nuorten uskoa tulevaan ja kannustaa nuoria ottamaan konkreettisia askeleita kohti unelmiaan.

Dreamsissä julkisuudesta tunnetut henkilöt, Dreamsterit, tekevät yläkouluvierailuja ympäri Suomen vuosina 2015–2018 tavoittaen lähes 80 000 nuorta. Kouluvierailuilla he kertovat oman elämäntarinansa kautta siitä, kuinka jokainen voi löytää omat vahvuutensa ja samalla kannustavat nuoria kokeilemaan erilaisia ja uusia asioita.

-Me kierretään Suomen yläkouluja ja kannustetaan omien elämäntarinoiden kautta nuoria unelmoimaan. Miten heikkoudet voi kääntää vahvuuksiksi. Miksi kannattaa etsiä ja tehdä sellaisia asioita, jotka oikeasti innostavat just sinua. Nuorten tapaaminen on aina yhtä siistiä ja voimaannuttavaa, kertoo näyttelijä Krista Kosonen.

Dreamsteri Krista Kosonen vierailee Rantakylän yhteinäiskoululla ja Urheilupuiston koululla perjantaina 10.11. Vierailuun pääsevät osallistumaan Rantakylän yhtenäiskoulun yläkoululaiset ja Urheilupuiston koululaiset, tilaisuus ei ole kaikille avoin.

-Varsinkin nuoret tarvitsevat myönteistä kannustusta hyvän itsetunnon ja minäkuvan rakentamiseen. Rohkeus unelmoida on se voimavara, joka vie elämässä eteenpäin myös vaikeissa elämäntilanteissa. Yhteiskuntamme tarvitsee nuoria, joilla on vahva luottamus itseensä ja tulevaisuuteensa, toteaa Lasten ja nuorten säätiön toiminnanjohtaja Tuula Colliander.

Ohjelman kohderyhmänä on koko kouluyhteisö: oppilaat, opettajat ja oppilaiden vanhemmat. Dreamsillä vahvistamme nuorten elämäntaitoja, joiden avulla nuori tähtää kohti onnellista ja tasapainoista aikuisuutta. Dreams-ohjelmalla halutaan myös herättää laajempaa yhteiskunnallista keskustelua nuorten hyvinvoinnista.

Dreams-video: https://www.youtube.com/watch?v=Z_qdWUAsDQ8
Lue lisää: http://www.nuori.fi/toiminta/dreams/

Dreams-ohjelman mahdollistaa Nokia.

Yhteydenotot:
Hanna Koskenkangas, projektipäällikkö p. 040 5890 551
Oskar Sandqvist, projektikoordinaattori p. 050 346 8725

*********

Lasten ja nuorten säätiö
Yhdelläkään yhteiskunnalla ei ole varaa menettää nuoriaan. Siksi Lasten ja nuorten säätiö auttaa elämän vaikeissa tilanteissa olevia nuoria luovilla ja toiminnallisilla menetelmillä. Näiden avulla nuoret voivat itse vahvistaa elämäntaitojaan ja löytää oman paikkansa yhteisössä. Säätiö toimii niin Suomessa kuin kehittyvissäkin maissa yhdessä paikallisten osaajien kanssa. nuori.fi