Hammaslääkäripäivystyksen ajat muuttuvat Mikkelissä

20.12.2017

Vuoden 2018 alusta lähtien hammaslääkäripäivystyksen kellonaikoihin tulee muutoksia. Arkena päivystyspotilaita otetaan vastaan Mikkelissä Pankalammen hammashoitolassa kello 17.30 asti.

Päivystysaikojen määrä säilyy ennallaan, vaikka ilta-aikojen määrä vähenee. Nykyisin aikoja on annettu kello 21 saakka.

Viikonloppuisin ja arkipyhinä päivystys on kello 10–13 Mikkelissä osoitteessa Kiiskinmäenkatu 5–7, 50130 Mikkeli. Hammashoitola sijaitsee Pankalammen alatalossa, jonne on käynti Saattotien kautta.

Muina aikoina kiireellisen hammashoidon tarpeessa olevat potilaat ottavat yhteyttä ensineuvoon (puh. 015 211 411) ja ensineuvon ollessa suljettuna yhteispäivystykseen Mikkelin keskussairaalalle.

Hammaslääkäripäivystyksessä hoidetaan ainoastaan kiireellisen hoidon tarpeessa olevia. Erityisesti viikonloppuna ja arkipyhinä asiakkaita neuvotaan harkitsemaan ennen päivystykseen saapumista, onko kyseessä vakava, päivystyksellinen vaiva vai onko mahdollista hoidattaa asia arkena normaalitoiminnan puitteissa.

Hammashoidon aikoja peruttu tee näin

Vuoden vaihteessa hammashoitoaikoja on jouduttu perumaan Mikkelissä ja siirtämään henkilökunnan sairastumisten vuoksi.

Asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä ajanvaraukseen, mikäli vastaanottoajan peruuntumisen vuoksi suussa tai hampaissa olevaa vaivaa ei ole päässyt näyttämään toivotussa ajassa tai jos oireet ovat pahentuneet.

Katso yhteystiedot: essote.fi