Hulivilikarnevaaleilla kävijäennätys – viikon aikana tapahtumissa vieraili huimat 9700 kävijää!

02.07.2019

Artikkelin kuva

Hulivilikarnevaalit järjestettiin jo 27. kerran Mikkelissä 24.-30.6.2019. Jokaisella tapahtumapäivällä oli oma teemansa ja paikkansa ympäri Mikkeliä. Tänä vuonna karnevaaleilla saavutettiin kävijäennätys, sillä kävijämäärä nousi edellisvuoteen verrattuna lähes 2000. Koko viikon tapahtumien aikana kävijöitä vieraili 9700.

Tapahtumassa lapset, perheet ja lapsenmieliset pääsivät viettämään esimerkiksi liikennepäivää satamaan, luontopäivää Urpolan luontokeskukselle, leffapäivää, osallistumaan työpajoihin, viettämään kirjojen iltaa, telttailemaan, seikkailemaan Mikkelipuistossa sekä nauttimaan esityksistä ja monipuolisesta toiminnasta Naisvuorella. Myös pehmolelut pääsivät yökylään kirjastolle Huliviliviikon puolivälissä. Elokuvapäivänä Kinolinnassa esitetyt elokuvat Risto Räppääjä ja pullistelija, Onneli & Anneli ja nukustuskello, sekä Hulivilin päätöskonsertti Muuperheen lauluretki olivat kaikki loppuunmyytyjä. Ensimmäistä kertaa järjestetty lastenelokuvamusiikin konsertti sai valtavasti kiitosta ja sen toivottiin jatkuvan myös ensi vuonna.

"Tapahtumaviikko oli erittäin onnistunut. Sää suosi, ihmiset olivat iloisia ja kokivat ohjelman monipuoliseksi. Onnistuimme vastaamaan saamaamme palautteeseen, ohjelmaa oli rakennettu eri-ikäisille lapsille ja työssä käyvät oli otettu huomioon. Suuri kävijämäärän nousu yllätti meidät ja esimerkiksi luontopäivän liikennejärjestelyt olivat puutteelliset. On hienoa, että tapahtumamme kiinnostaa näin suurta määrää ihmisiä! Toivomme, että saisimme lisää resursseja ja varoja, jotta pystymme tulevaisuudessa vastaamaan paremmin suureen kysyntään. Hulivilissä olisi potentiaalia vaikka mihin! Emme voi tarpeeksi korostaa toimijoiden yhteistyön sekä vapaaehtoisten tärkeyttä. Ilman tätä joukkoa tapahtuma ei voisi koskaan olla mahdollinen", kertoo tapahtuman tuottaja Minttu Tamski.

Hulivilikarnevaalit seuraavan kerran 22.-28.6.2020.