Hulivilikarnevaaleilla vieraili lähes 7800 kävijää

04.07.2018

Artikkelin kuva

Perinteisiä Hulivilikarnevaaleja vietettiin Mikkelissä 25.6.-1.7.2018. Karnevaaleilla vieraili viikon aikana lähes 7800 kävijää.

Jokaisella tapahtumapäivällä oli oma teemansa ja paikkansa ympäri Mikkeliä. Lapset, perheet ja lapsenmieliset pääsivät viettämään esimerkiksi liikennepäivää satamaan, luontopäivää Urpolan Luontokeskukselle, leffapäivää, osallistumaan työpajoihin, vaalimaan perinnettä museoissa sekä nauttimaan esityksistä ja monipuolisesta muusta toiminnasta Naisvuorella ja Mikkelipuistossa. Elokuvapäivänä Kinolinnassa esitetyt elokuvat Coco ja Supermarsu olivat molemmat loppuunmyytyjä, ja päätöskonsertissa nähty Pikku Papun Orkesteri täytti Naisvuoren kesäteatterin lähes kokonaan.

Tapahtuman järjestämisessä päämääränä on aina ollut se, ettei pääsymaksu saa olla este lasten kulttuurin harrastamiselle ja siitä nauttimiselle – siksi lähes kaikki tapahtumassa on pääsymaksutonta!

– Tapahtumaviikko oli erittäin onnistunut ja olemme saaneet paljon positiivista palautetta ohjelmasta sekä järjestelyistä. Harmillisesti joitakin toimipisteitä jouduttiin siirtämään ja perumaan kovien tuulenpuuskien ja sateen vuoksi. Kovasti odotettu telttayö oli yksi näistä peruutuksista, mutta toivotaan että ensi vuonna saadaan matalan kynnyksen telttailu onnistumaan, sanoo tapahtuman tuottaja Minttu Tamski.

Hulivilikarnevaalit järjestetään ensi vuonna 24.-30.6.2019.