Hulivilikarnevaali valtaa Mikkelin 24.–30.6. – Nyt on etsinnässä Huliviliraati!

11.01.2019

Hulivilikarnevaali valtaa Mikkelin 24.–30.6. Nyt on etsinnässä Huliviliraati!

Meille kävijöiden kokemukset ovat erittäin tärkeitä. Siksi haluamme tänä vuonna tarjota mahdollisuuden vaikuttaa tapahtumaamme kasaamalla 4–5 hengen Huliviliraadin. Raadin kanssa pohdimme tapahtuman puitteita sekä tulevaa sisältöä. Hulviliraati tapaa kaksi kertaa helmikuussa 7.2. kello 17 ja 21.2. kello 17. Tapaamiset kestävät noin kello 18.30 saakka. Vaivannäöstä jokainen raatilainen saa palkkioksi neljä lippua yhteen näytökseen elokuvapäivänä tai Hulivilikarnevaalin päätöskonserttiin, jossa nähdään tänä vuonna Muumiperheen lauluretki.

Mukaan voi hakea ilmoittamalla kiinnostuksesta 18.1. mennessä sähköpostiosoitteeseen minttu.tamski(at)mikkeli.fi. Hakija voi olla isä, äiti, kummi, mummo tai satunnainen kävijä – pääasia on, että on joskus vieraillut tapahtumassa.

Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluiden tuottama Hulivilikarnevaali on viikon mittainen kulttuuritapahtuma 0–13-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 1992 saakka – vuosittain karnevaaleilla vierailee noin 7000–8000 kävijää muksusta mummuun ja viikarista vaariin! Jokaisella tapahtumapäivällä on oma teemansa ja paikkansa.

Ohjelma koostuu sekä paikallisista että valtakunnallisesti merkittävistä esiintyjistä, työpajoista ja toimijoista. Hulivilikarnevaalin päämääränä on, ettei pääsymaksu saa olla este lasten kulttuurin harrastamiselle tai siitä nauttimiselle – siksi lähes kaikki tapahtumassa on pääsymaksutonta.

Katso uudistetut nettisivut: hulivilikarnevaali.fi