Hulivilin talvikonsertissa Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri 14.11.

09.11.2018

Hulivilin talvikonsertti järjestetään keskiviikkona 14.11. kello 18 Mikaelissa. Eevert-kettu saa silloin vieraakseen Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin!

Iki-ihana Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri viettävät 30-vuotisjuhlavuottaan konserttikiertueen merkeissä. Nämä musiikin moniosaajat ja lastenlaulattamisen todelliset ammattilaiset ovat tuttuja niin Pikku Kakkosesta kuin konserttiareenoilta ympäri Suomen. Emma-palkitun yhtyeen ohjelmistoon kuuluu kymmeniä klassikoiksikin muodostuneita hittikappaleita, perinteisiä lastenlauluja unohtamatta. Konserttielämys tempaa mukaansa niin pienet kuin isommatkin kuulijat!

Konsertissa kuullaan parhaat hitit ja yleisön suosikit. Tule mukaan laulamaan, leikkimään ja juhlimaan Satun ja Tuttiorkesterin kanssa!

Ennen konsertin alkua Mikaelin aulassa pääsee osallistumaan hulivilihenkiseen puuhasteluun ja vaikuttamaan ensi kesän Hulivilikarnevaalin sisältöön.

Esitys sopii kaikenikäisille. Konsertti on kestoltaan noin 45 minuuttia.

Liput alk. 10 €. Liput ovat myynnissä Mikaelin lipunmyynnissä (Sointukatu 1) tuntia ennen esitystä, Ticketmasterin lipunmyyntipisteissä ja nettipalvelussa.

Konsertin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut.