Itä-Suomen suurin työelämätapahtuma Mikkelissä Saimaa Stadiumilla 5.9.2018

20.06.2018

Artikkelin kuva

Mikkelissä 5.9.2018 järjestettävä Syke 2018 -tapahtuma on Itä-Suomen suurin työelämätapahtuma, joka tarjoaa ajatuksia ja tarinoita työelämästä. Valtakunnan huippupuhujien lisäksi päivän ajan Saimaa Stadiumi täyttyy avoimista tietoiskuista ja workshop-tilaisuuksista. Kokonaisuuden kruunaa Suomen kovimmista yrityksistä koottu messukylä ja verkostoitumisalue.

Tapahtuman tavoitteena on tuoda esiin paikallista osaamista ja haastaa ihmiset pohtimaan työtä ja työelämää nyt sekä tulevaisuudessa. Tapahtuman aikana on mahdollisuus osallistua myös erilaisiin työpajoihin. Eturivin puhujilla sekä kymmenillä tietoiskuilla ja workshopeilla terästetyllä tapahtuma-alueella tekemistä riittää koko päivän ajaksi. Osaan työpajoista on ennakkoilmoittautuminen, joihin voi ilmoittautua lähempänä tapahtumaa www-sivuilla www.syke.work.

Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Mikkelin kehitysyhtiö Miksei, Etelä-Savon Yrittäjät, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ja Etelä-Savon ammattiopisto. Pääyhteistyökumppaneina toimivat Fennia ja Työeläkeyhtiö ELOsekä OP Suur-Savo. Lisäksi järjestämässä on mukana kymmeniä muita toimijoita.

Tilaisuuden juontaa Radio Helsingillä päivätyönsä tekevä radiopersoona Renaz Ebrahimi. Hän on monipuolinen toimittaja, jonka projektit ovat täynnä ajankohtaisia kulttuuri-, musiikki-, taide- ja yhteiskuntakeskeisiä keskusteluja. Puhujina Sykkeessä on muun muassa SM-liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen, fururisti Niko Herlin, oikeusministeri Antti Häkkänen ja juontaja André Noël Chaker. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.