Jukurit puhuu koulukiertueella hyvän ja täysipainoisen elämän puolesta

12.11.2019

Artikkelin kuva

Jääkiekkoseura Jukurit vierailee maanantaina 18.11. kaikissa mikkeliläisissä ala- ja yläkouluissa. Jokainen mikkeliläiskoululainen saa pääsylipun Jukurien kotiotteluun.

Koulukiertue järjestetään tänä vuonna maanantaina 18. marraskuuta, ja päivän aikana joukkue tapaa kaikkiaan 26 koululaisryhmää.

Tämän vuoden teemana on "Täyttä elämää", jolla halutaan kertoa hyvän, täysipainoisen ja monipuolisen elämän tärkeydestä. Ammattiurheilijan elämässä tasapaino on erityisen tärkeää, sillä huippusuoritukseen pystyy vain, jos kaikki elämän osa-alueet levosta ruokaan ja kaverisuhteisiin ovat kunnossa.

Kiertueen tavoitteena on muistuttaa, että hyvä elämä syntyy pienistä arkipäiväisistä asioista.

– Lapset ja nuoret elävät monenlaisten paineiden alla. Haluamme puhua esimerkiksi sosiaalisen median luomista mielikuvista ja odotuksista, jotka eivät ole välttämättä totta. Meidän viestimme kiertueella on, että hyvää elämää elää, kun pitää itsestään ja kavereistaan huolta, kertoo Jukurien markkinointi- ja tapahtumavastaava Kristiina Tiippana.

Joukkue liikkuu päivän aikana yhdeksään ryhmään jakautuneena. Kiertueen mahdollistavat Jukurien yhteistyökumppanit LähiTapiola Savo-Karjala, Mipro Group ja Suur-Savon Auto. Kiertue on myös osa Jukurien ja Mikkelin kaupungin yhteistyötä.

Ensi vuoden tammikuussa Jukurit tekee vastaavan kiertueen mikkeliläisiin päiväkoteihin.