Kansalaisfoorumi Mikkelin torin jouluteltassa torstaina 14.12.

12.12.2017

Mikkelin ensimmäinen kansalaisfoorumi järjestetään torstaina 14.12. Mikkelin Hallitustorin jouluteltassa kello 17.30 alkaen. Foorumin tarkoituksena on kutsua kaikki kaupunkilaiset yhteen keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Kansalaisfoorumi on tarkoitus järjestää jatkossa kolme kertaa vuodessa.

Ensimmäisen kansalaisfoorumin keskustelupaneelissa ovat mukana Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Aholainen, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Seija Kuikka, kaupunkiympäristölautakunnan puheenjohtaja Veli Liikanen, hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunnan puheenjohtaja Jatta Juhola, kaupungin kaavoituspäällikkö Ilkka Tarkkanen ja keskustakehittämisen asiantuntija Mikko Virkamäki Kotialue Oy:stä. Tilaisuuden moderaattorina toimii Tapio Honkamaa. Tilaisuuden keskustelun teemana ovat muun muassa Mikkelin kaupungin uusi strategia ja tulevaisuuden Mikkeli.

Tilaisuuden luonne on avoin ja keskusteleva. Vaikka tilaisuudessa on paneeli, toivotaan yleisön osallistuvan keskusteluun mahdollisimman laajasti. Kaupunkilaiset voivat esittää tilaisuudessa panelisteille kysymyksiä. Lisäksi seuraavien kansalaisfoorumien pääteemoja pohditaan yhdessä.

Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan lippuja muun muassa uimahalliin.

Tilaisuuden järjestävät Mikkelin kaupunki ja Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ry.